• Sunset 2 camere

  Apartament de lux cu 2 camere in regim hotelier, cu un design modern si elegant situat intr-o zona linistita la numai 15 minute de centrul orasului Galati.

 • Sunset 2 rooms

  Sunset is a apartment with 2 rooms, located just 15 minutes from center of Galati city, located on nice area with a superb view.

 • Sunset 2 camere

  Sunset è un appartamento a 5 stelle, 2 camere, situato a soli 15 minuti dal centro della città di Galati, con una superba vista.

 • Onixul Falezei

  Apartament de lux in regim hotelier, cu un design modern si elegant situat pe Faleza Superioara a Dunarii la numai 5 minute de centrul orasului Galati.

 • Onix Cliff

  Onixul Falezei is a 5-star apartment, located just 5 minutes from center of Galati city, located on the Danube Top Cliff with a superb Danube view.

 • Onixul Falezei

  Onixul Falezei è un appartamento a 5 stelle, situato a soli 5 minuti dal centro della città di Galati, che si trova sulla scogliera Danubio, con una superba vista sul Danubio.

 • Perla Falezei

  Perla Falezei is a 5-star apartment, located just 5 minutes from Galati downtown, located on the Danube top cliff.

 • Perla Falezei

  Va punem la dispozitie un apartament de 5 stele, situat la numai 5 minute de centrul orasului Galati, si 5 minute de Faleza Dunarii.

 • Perla Falezei

  Perla Falezei è un appartamento a 5 stelle, situato a soli 5 minuti dal centro della città di Galati, in cima alla scogliera del Danubio Situato su con una superba vista del Danubio.

 • Safirul Falezei

  Safirul Falezei is a 5-star apartment, located just 5 minutes from Galati downtown, located on the Danube top cliff.

 • Safirul Falezei

  Va oferim un apartament de 5 stele, situat la doar 5 minute de centrul orasului Galati, pe faleza superioară a Dunării.

 • Safirul Falezei

  Safirul Falezei è un appartamento a 5 stelle, situato a soli 5 minuti dal centro della città di Galati, in cima alla scogliera del Danubio Situato su con una superba vista del Danubio.

 • Rubinul Falezei

  Apartament de lux in regim hotelier, situat pe Faleza Superiara a Dunarii la numai 5 minute de centrul orasului Galati.

 • Rubinul Falezei

  Rubinul Falezei is a 5-star apartment, located just 5 minutes from center of Galati city, located on the Danube Top Cliff with a superb Danube view.

 • Rubinul Falezei

  Rubinul Falezei è un appartamento a 5 stelle, situato a soli 5 minuti dal centro della città di Galati, in cima alla scogliera del Danubio Situato su con una superba vista del Danubio.

Despre Noi

Suntem o companie experimentata de inchirieri apartamente de lux ultracentrale pe termen scurt in regim hotelier in Galati ce are ca scop punerea la dispozitia dumneavoastra celor mai bune oferte de apartamente disponibile pentru cazarea in Galati la un nivel profesionist de servicii, confort si securitate specifica fiecarui client. Regim Hotelier Galati asigura cazare in Galati punand la dispozitia clientilor inchirierea unor apartamente centrale si servicii conexe pentru exact perioada de interes a clientului.

Cazarea in regim hotelier pe care o punem la dispozitia clientilor ofera numeroase avantaje:

 • Pretul: puteti sa va bucurati de intregul confort al unui hotel in cadrul unor costuri reduse. Va veti putea pastra intimitatea si va veti putea relaxa intr-un mediu primitor. Regim Hotelier Galati ofera serviciile acestea la tarife extrem de avantajoase si negociabile, in functie de nevoile fiecarui client.
 • Flexibilitate: identificam cu usurinta de ce apartament este nevoie (locatie, numar de camere, dotari, utilitati) in functie de nevoile pe care clientul le are. Putem identifica la fel de usor care sunt serviciile conexe de care acesta are nevoie (catering, cumparaturi, inchirieri auto, abonamente la sali de fitness/sauna sau chiar masaj). Pe parcursul colaborarii, clientul ne poate apela pentru orice schimbari sau imbunatatiri de care are nevoie.
 • Negociere: Toate aspectele sunt negociabile in functie de bugetul si de nevoile fiecarui client in parte. Regim Hotelier Galati reuseste sa ofere o diversitate de apartamente de lux, din care puteti alege varianta cea mai avantajoasa – apoi, se poate negocia orice detaliu.

Tinand cont de faptul ca in orasul Galati exista numeroase companii si reprezentante de companii straine, inchirierea unui apartament in regim hotelier este solutia cea mai optima de cazare pentru vizitele colegilor sau partenerilor din strainatate. Fie ca scopul vizitei in Galati este in interes de afaceri sau chiar o vacanta, Regim Hotelier Galati reuseste cu succes sa ofere confortul unui hotel, ridicandu-se la cele mai inalte standarde. Punem la dispozitia clientilor nostrii numeroase apartamente de lux in schimbul unor tarife reduse.

Toate apartamentele sunt situate la doar 10 minute de mers pe jos de centrul de training, Ceronav Galati, fiind o alternativa foarte buna de cazare, pentru toate persoanele care doresc sa participe la cursurile sustinute de acestia.

Toate apartamentele va stau la dispozitie pe tot parcursul anului, incepand cu data de 1 ianuarie si continuand pana pe data de 31 decembrie. In cazul in care sositi in Galati si nu doriti sa stati la hotel sau la rude, solutia ideala este inchirierea unui apartament in regim hotelier.

Nu acceptam sub nicio forma petreceri, evenimente legate de date onomastice, Revelioane ce implica mai mult de 2 persoane deoarece apartamentele sunt exclusiv pentru cazarea si odihna clientilor in cele mai bune si placute conditii si nu pentru distractii.

Ne rezervam dreptul de a selecta clientii si nu inchiriem celor care au sub 21 de ani.
Nu acceptam animale de companie.