• Sunset 2 camere

  Apartament de lux cu 2 camere in regim hotelier, cu un design modern si elegant situat intr-o zona linistita la numai 15 minute de centrul orasului Galati.

 • Sunset 2 rooms

  Sunset is a apartment with 2 rooms, located just 15 minutes from center of Galati city, located on nice area with a superb view.

 • Sunset 2 camere

  Sunset è un appartamento a 5 stelle, 2 camere, situato a soli 15 minuti dal centro della città di Galati, con una superba vista.

 • Onixul Falezei

  Apartament de lux in regim hotelier, cu un design modern si elegant situat pe Faleza Superioara a Dunarii la numai 5 minute de centrul orasului Galati.

 • Onix Cliff

  Onixul Falezei is a 5-star apartment, located just 5 minutes from center of Galati city, located on the Danube Top Cliff with a superb Danube view.

 • Onixul Falezei

  Onixul Falezei è un appartamento a 5 stelle, situato a soli 5 minuti dal centro della città di Galati, che si trova sulla scogliera Danubio, con una superba vista sul Danubio.

 • Perla Falezei

  Perla Falezei is a 5-star apartment, located just 5 minutes from Galati downtown, located on the Danube top cliff.

 • Perla Falezei

  Va punem la dispozitie un apartament de 5 stele, situat la numai 5 minute de centrul orasului Galati, si 5 minute de Faleza Dunarii.

 • Perla Falezei

  Perla Falezei è un appartamento a 5 stelle, situato a soli 5 minuti dal centro della città di Galati, in cima alla scogliera del Danubio Situato su con una superba vista del Danubio.

 • Safirul Falezei

  Safirul Falezei is a 5-star apartment, located just 5 minutes from Galati downtown, located on the Danube top cliff.

 • Safirul Falezei

  Va oferim un apartament de 5 stele, situat la doar 5 minute de centrul orasului Galati, pe faleza superioară a Dunării.

 • Safirul Falezei

  Safirul Falezei è un appartamento a 5 stelle, situato a soli 5 minuti dal centro della città di Galati, in cima alla scogliera del Danubio Situato su con una superba vista del Danubio.

 • Rubinul Falezei

  Apartament de lux in regim hotelier, situat pe Faleza Superiara a Dunarii la numai 5 minute de centrul orasului Galati.

 • Rubinul Falezei

  Rubinul Falezei is a 5-star apartment, located just 5 minutes from center of Galati city, located on the Danube Top Cliff with a superb Danube view.

 • Rubinul Falezei

  Rubinul Falezei è un appartamento a 5 stelle, situato a soli 5 minuti dal centro della città di Galati, in cima alla scogliera del Danubio Situato su con una superba vista del Danubio.

Tarife si Oferte Speciale

Pentru ca vrem sa va facem sederea cat mai placuta, am creat cele mai bune tarife si oferte pentru perioade mai lungi de cazare.
Pentru a avea o sedere placuta si relaxanta am creat pentru dumneavoastra cele mai avantajoase si competitive oferte din Galati pentru serviciile de cazare in regim hotelier.
Cu noi va puteti bucura de perioade mai lungi de cazare la cele mai mici tarife de cazare.

Oferte Speciale – Perla, Safirul, Rubinul

Tarif Normal (pentru 1-7 nopti) 140lei/ 26Euro/ 32$/noapte
Oferta Speciala (pentru mai mult de 7 nopti) 130lei/noapte
Oferta Lunara (pentru 1 sau mai multe luni) 3900lei/luna

Oferte Speciale – Onixul Falezei

Tarif Normal (pentru 1-7 nopti) 170lei/noapte
Oferta Speciala (pentru mai mult de 7 nopti) 160lei/noapte

[/raw]

Tarifele de cazare sunt pentru intreaga capacitate de cazare a unui apartament (tarifele sunt aceleasi pentru 1 sau 2 persoane).
Tarifele de cazare sunt aceleasi apartamentele Perla Falezei, Safirul Falezei si Rubinul Falezei.
Check-in-ul se face dupa ora: 13:30
Check-out-ul se face cel tarziu la ora: 12:30
Curatenia, schimbarea lenjeriei si a prosoapelor se face dupa plecarea fiecarui client, iar pentru perioade mai lungi de cazare aceasta se face din 5 in 5 zile.
Nu se accepta animale de companie.
Nu acceptam sub nicio forma petreceri, evenimente legate de date onomastice, Revelioane ce implica mai mult de 2 persoane deoarece apartamentele sunt exclusiv pentru cazarea si odihna clientilor in cele mai bune si placute conditii si nu pentru distractii. Ne rezervam dreptul de a selecta clientii si nu inchiriem celor care au sub 21 de ani.